Appelsindampede Fiskeruller Med Peberfrugtcreme Og Grønt

Skrevet d. 12. March 2020
Billede:

Ingrediensliste

Fiskeruller:

  • 500 g rødspættefilet
  • 225 g fersk laks
  • Saften af en appelsin

Peberfrugtcreme:

  • 2 store røde peberfrugter
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk paprika

Grønt:

  • 500 g gulerødder,
  • 1 squash
  • 0,5 spidskål

Fremgangsmåde

  1. Start med at bage peberfrugterne hele 30-40 minutter ved 200 grader i varmluftsovn. Pil dernæst skrællen af peberfrugterne og blend kødet til en cremet, ensartet masse sammen med olie, honning, paprika, salt og peber. Sæt så peberfrugtcremen på køl.
  2. Skær en stribe fersk laks og læg på hver rødspættefilet. og rul så fileterne sammen. Læg dem så i et ovnfast fad, overhæld med appelsinsaft og drys med salt og peber. Det hele dækkes med sølvpapir, som du prikker lidt huller i med en gaffel. Damp fiskerullerne i varmluftsovnen ved 200 grader i 15-20 minutter
  3. Skær gulerødder, squash og spidskål og sauter dem i olie i en wok eller sauterpande, til de er møre. Smag til med salt og peber.
  4. Server, og velbekomme.

Tak til Curvii

Til denne artikel har vi fået hjælp og støtte af webshoppen Curvii, der sælger lækkert modetøj til kurvede kvinder. I skal have rigtig mange tak for støtten! Hos Curvii kan du bl.a. købe tøj fra mærket Persona by Marina Rinaldi.