Appelsindampede Fiskeruller Med Peberfrugtcreme Og Grønt
Skrevet d. 12. March 2020
Billede:
Ingrediensliste
Fiskeruller:
- 500 g rødspættefilet
- 225 g fersk laks
- Saften af en appelsin
Peberfrugtcreme:
- 2 store røde peberfrugter
- 3 spsk olivenolie
- 1 tsk honning
- 1 tsk paprika
Grønt:
- 500 g gulerødder,
- 1 squash
- 0,5 spidskål
Fremgangsmåde
- Start med at bage peberfrugterne hele 30-40 minutter ved 200 grader i varmluftsovn. Pil dernæst skrællen af peberfrugterne og blend kødet til en cremet, ensartet masse sammen med olie, honning, paprika, salt og peber. Sæt så peberfrugtcremen på køl.
- Skær en stribe fersk laks og læg på hver rødspættefilet. og rul så fileterne sammen. Læg dem så i et ovnfast fad, overhæld med appelsinsaft og drys med salt og peber. Det hele dækkes med sølvpapir, som du prikker lidt huller i med en gaffel. Damp fiskerullerne i varmluftsovnen ved 200 grader i 15-20 minutter
- Skær gulerødder, squash og spidskål og sauter dem i olie i en wok eller sauterpande, til de er møre. Smag til med salt og peber.
- Server, og velbekomme.
Tak til Curvii
Til denne artikel har vi fået hjælp og støtte af webshoppen Curvii, der sælger lækkert modetøj til kurvede kvinder. I skal have rigtig mange tak for støtten! Hos Curvii kan du bl.a. købe tøj fra mærket Persona by Marina Rinaldi.