Hvad Er En Thomas Rode Sandwich?
Hvad er en Thomas Rode sandwich?
Går man en tur rundt ved Kulturtorvet, og finder sig selv foran slagteren, så vil man måske undre sig lidt over, at man kan få en såkaldt “Thomas Rode Sandwich”. Slagteren er en rigtig slagter, og er ikke kendt for at lave sandwiches. Derfor virker det meget besynderligt, men dette er blot indtil, at du finder ud af, hvad sandwichen består af.
Mere om det senere.
Thomas Rode er kendt for at være en mand, der sværger og helliger sig fuldstændig til stenalderkost. Han holder sig altså langt væk, fra alt der er forarbejdet, har stivelse osv.
Dette gør det unægteligt svært for ham at anskaffe sig en lækker omgang fastfood, da både pizza, burgere, durums, sandwiches, kinesisk og alt det andet, vi forbinder med fast-food, er udelukket.
Dette scenarie tvang ham til at være kreativ. Han gik derfor ned til slagteren og forhørte sig om, hvorvidt han ikke kunne købe en frikadelle skåret halvt over, hvori der er placeret et par stykker ribbenssteg med ekstra svær.
En Thomas Rode sandwich er altså en sandwich, hvor man har taget svinekød, og pakket det ind i hakket svinekød. For nogle lyder det måske som noget, der er lige til den gode side.
For Thomas Rode derimod, og alle andre kødelskere, så er det noget nær himmel på jord
Om Thomas Rode
- Født i 1968
- Stifter af rigtigmad.dk
- Indehaver af firmaet Rode & Maarbjerg
- Forhenværende direktør og køkkenchef på Kong Hans igennem 18 år
- Forfatter til mad- og livsstilsbøger
- Medvirket i adskillige tv-programmer
- Gift med Thilde Maarbjerg, der er sommelier af profession
- Far til to børn, Chili og Frej
- Er notorisk kendt for sin dybe og hæse stemme
Tak til AvXperten
Vi sender et stort tak til AvXperten, der har støttet denne artikel. Her kan du blandt andet finde forlængerledning med jord.