Opskrift: Kylling Med Svampe Og Chorizo Paleo-style

Skrevet d. 22. May 2020
Billede: canva.com

dette indlæg får du et bud på en lækker paleoret som bruger kylling samt svampe og chorizo til at skabe en lækker ovnbagt ret.

Du kan evt. Spise denne ret med grøntsager eller blomkålsris, eller blot normale ris hvis du ønsker dette.

Du skal bruge følgende ingredienser(Nok til 4 personer):

  • 700 g kyllingebryst
  • 1 porre
  • Grønkål/spinat
  • 1 dåse kokosmælk
  • 5 skiver chorizo eller bacon/serranoskinke
  • Ca. 250g frossen spinat
  • 1 lille bakke champignong efter eget valg
  • Revet ingefær (ca 2 cm revet)
  • Salt
  • Hvidløgspulver/hvidløg

Fremgangsmåde:

  1. Tø spinaten op og dræne den for væske.
  2. Skær chorizo i skiver.
  3. Drys kyllingebryststykker med salt og hvidløg og brun let på panden i fedtstof.
  4. Smid chorizostykkerne på panden lige inden du er færdig med at brune dine kyllingefilleter.
  5. Rens grønkål og fjern stokkene, læg dem herefter i et ildfast fad.
  6. Skyl porre og skær i skiver, fordel dem derefter over grønkålen.
  7. Fordel kylling og chorizo over kålen og smid derefter fadet i ovnen ved 200 grader.
  8. Rens svampe og skær dem i skiver, bland kokosmælk med ingefær og salt.
  9. Hæld kokosmælken og svampene over resten af retten og giv den 10 minutter i ovnen.
  10. Fordel spinaten over retten og sæt den i ovnen igen i ca. 20 minutter.
  11. Velbekomme!

Tak for støtten

Tak til Illums Bolighus for deres støtte til dette indlæg. I Illums Bolighus kan du købe udsøgte Pillivuyt Souffléforme og mange andre ting til køkkenet eller boligen genereltI.