Opskrift: Paleo Cheesecake
Skrevet d. 26. March 2020
Billede: Canva
Denne opskrift er noget nær det lækreste, du finder inden for paleo-desserter. Der er intet som en luftig cheesecake, der går lige i hjertet hos alle huset beboere. Cheesecaken er ovenikøbet perfekt til dig, der gerne vil overholde stenalderkosten.
Ingredienser
- 1 liter fløde
- 3 spsk citronsaft
- 200 gram mandler
- 100 gram hasselnødder
- 100 gram smør
- 1 tsk kanel
- 3 æg
- 600 g creme fraiche
- 3 bananer
- 2 tsk vaniljepulver
- 300 g frosne bær
Sådan gør du
- Start med at varme fløden op til 85 grader.
- Tilsæt citronsaft og rør godt sammen.
- Sæt fløden på køl i 12 timer.
- Beklæd en si med et osteklæde, og placer den ovenpå en skål.
- Lad det afdryppe i 12 timer
- Nu har du din mascarpone, hvorefter bunden nu skal laves.
- Rist mandlerne og hasselnødderne på en pande uden fedtstof.
- Hak dem grundigt, og tilsæt smøret og kanelen.
- Form bunden i en sprinform.
- Bland mascarpone, æg, 400 g creme fraiche og bananer sammen, og hæld dem i springformen.
- Bag det ved 170 grader i 50 min.
- Lad kagen afkøle over natten.
- Top med Creme Fraiche, vaniljepulver og bær blandet sammen.
Tak for støtten
Vi sender et stort tak til AvXperten, der har støttet os i udarbejdelsen af denne artikel. Hos AvXperten kan du blandt andet købe en kabeltromle.